Neste gode råd på listen er å vise at det er romslig i boligen, eller med andre ord, få mest ut av planløsningen. Ved å la det være mye fritt rom i boligen og kun ha nødvendige møbler på plass, vil en kjøper oppleve at boligen har rom til mye og kan se for seg hvordan de ønsker å utforme boligen selv.

Her kan boligstyling være et nytt verktøy. En boligstylist vil kunne hjelpe deg med å sette på plass møbler, puter, tepper, planter og annet som kan vise frem boligen fra sin beste side. Har du allerede flyttet dine møbler ut vil en boligstylist være særlig aktuelt for deg. En bolig med noe møblement ser raskt mer tiltrekkende ut enn en tom en. Å leie inn en stylist koster jo også langt mindre enn å kjøpe inn interiør til boligsalget. Med styling får du boligen til å bli fremstilt på en bestemt måte, og salget kan gå betraktelig raskere.

Små triks

Flere små triks som kan utgjøre en fordel for boligsalget er små pyntegjenstander og god lukt i boligen. Unngå likevel duftlys og lignende ettersom luktesansen er forskjellig blant de potensielle kjøperne. Det holder at boligen lukter rent etter vasking, et par stearinlys, noen friske blomster og lignende.