Om oss

Vi fra Eiendomsmegler Kristiansand har valgt å lage en tjeneste som skal hjelpe deg med å innhente uforpliktende tilbud fra flere meglere. Enten du skal selge eller refinansiere kommer en eiendomsmegler godt med. Ved å innhente tilbud fra flere meglere vil du finne den beste og billigste megleren. Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten vår fungerer veldig lett og greit, ved at du fyller ut ett enkelt skjema. Her oppgir du etterspurt informasjon og velger hvem du ønsker tilbud fra. Innen kort tid vil du bli kontaktet av de megleren du valgte med tilbud. Det kan være lurt å få meglerne på befaring før du tar en beslutning. Slik at du finner den megleren du har best kjemi med. Deretter kan du sammenligne og velge beste tilbud og beste megler. Syntes du ingen av tilbudene var bra, takker du enkelt og greit nei til alle.

Hvorfor velge oss?

Når du skal finne en megler er det viktig at du finner en som er dyktig. Da prosessene er tung og innebærer store summer. Ved kun å fylle ut ett skjema vil du få flere tilbud innen kort tid. På denne måten sparer du både tid og penger.

Hvem er vi?

Eiendomsmegler Kristiansand har som et ønske å hjelpe deg med å ta kloke valg. Salg av eiendom er ikke noe som skjer hver dag, derfor ønsker vi å gjøre prosessen lettere. Vi lagde derfor en tjeneste som skal gi deg all informasjon du trener. Samtidig som du får hjelp til å innhente tilbud.

Finn beste eiendomsmegler i Kristiansand

Ved å få tilbud fra flere eiendomsmeglere i Kristiansand, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hva gjør egentlig en eiendomsmegler

Boligkjøp er en av de største hendelsene i livet og for mange en svært viktig avgjørelse, for ikke å snakke om en stor økonomisk avgjørelse. Å selge bolig er ingen enkel sak og også en stor prosess. Da er det ikke rart at mange stiller seg spørsmål rundt...

les mer

Slik vinner du budrunden

Budrunden er nok en av de mest spennende og nervepirrende aspektene ved å kjøpe bolig. Da er det greit å vite at man har gjort alt som er mulig for å få boligen i forkant. Det å kjøpe bolig er tross alt en stor avgjørelse i livet, og det er snakk om store...

les mer

Student – Kjøpe eller leie?

Er du stundet? Ja, da lurer du kanskje på om du bør kjøp eller leie en leilighet. Her er det flere forhold som påvirker hva svaret blir, men ofte er det en begrenset lommebok som er første faktor man må forholde seg til. Det er likevel viktig å vurdere...

les mer